Woontips


Meubel verzorgingsproduten


Vlekkenwijzer
Hier krijgt u een overzicht van de meest voorkomende vlekken en hoe u ze kunt verwijderen. In het overzicht kunt u ook zien welke specifieke behandelmethode en welk middel u bij welke vlek het beste kunt gebruiken. Lees verder »

Eigenzinnig combineren
Zet duur naast goedkoop en klassiek naast modern. Combineer eigenzinnig en creeër zo een stijl met een dure uitstraling zonder de kosten daarvan.
Of je smaak nu zeer klassiek, hypermodern, alternatief artistiek of juist minimalistisch is. Je kunt iedere stijl goed neerzetten zonder daarvoor al te veel kosten te maken. Met lef kom je op interieurgebied een heel eind! Het mag namelijk best extreem.
Verkoop van je woning versnellen?
Hoe kunnen we tegenwoordig snel onze woning verkopen? Door een verkoopstylist in te huren. In Amerika is het al enige tijd een trend en nu de huizenmarkt in Nederland ook steeds verder op zijn gat gaat liggen grijpen huizenbezitters hier ook steeds vaker de kans hun huis te ‘pimpen' voor de verkoop.
Minicursus kleurenleer
In onze woonomgeving is kleur sfeerbepalend. Het kan zelfs onze stemming beïnvloeden. Bewust kiezen voor kleuren in huis durft niet iedereen aan, uit angst om verkeerde kleuren te kiezen. Kleuren zouden snel vervelen. Maar een goed gekleurd huis voelt prettig aan en verveelt nooit.
Bankgeheim