Verkoop van je woning versnellen?


Hoe kunnen we tegenwoordig snel onze woning verkopen? Door een verkoopstylist in te huren. In Amerika is het al enige tijd een trend en nu de huizenmarkt in Nederland ook steeds verder op zijn gat gaat liggen grijpen huizenbezitters hier ook steeds vaker de kans hun huis te ‘pimpen' voor de verkoop.

Uit onderzoek blijkt dat gestileerde woningen meestal de helft van de tijd korter te koop staan en tot 15% meer opleveren dan niet gestileerde woningen. Niets is immers zo belangrijk voor aspirant-kopers als de eerste indruk van een huis. Zij moeten zich meteen op hun gemak voelen en zich niet storen aan de inrichting en persoonlijke spullen van de huidige bewoner.

Kim Trommar, specialist in verkoopstyling en medeoprichtster van House of Kiki: ‘Verkoopstyling levert voor alle partijen een win-winsituatie op. Huizen waar onze verkoopstylisten de handen uit de mouwen hebben gestoken, verkopen sneller en leveren over het algemeen meer op’.

Jeroen Stoop, directeur Makelaarsland, vult aan: ‘Omdat gerestylede huizen vaak beter in de markt liggen en stijgen in waarde, verdient verkoopstyling zich in negen van de tien gevallen zonder meer terug’. Kirsten Slager, marketingspecialist tot slot: ‘Steeds meer huizenverkopers en makelaars besluiten een professionele verkoopstylist in te schakelen bij de verkoop van een huis.

Bron: makelaarsland.nlvorige pagina